Starterswoningen - Fase 4

Ruimte om uw eigen woonideeën te realiseren

De efficiënte en flexibele indeling geeft u alle vrijheid om te wonen zoals u wilt.

De grote raampartijen zorgen voor volop daglicht, en aan de achterzijde heeft u vanuit de woonkamer vrij zicht op de tuin via de glazen pui. De keuken ligt aan de straatzijde. Wat betreft de inrichting en uitrusting heeft u daar alle vrijheid, want met de waardecheque stelt u helemaal zelf uw ideale keuken samen.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en hangtoilet. Bijzonder praktisch is de aparte wasruimte met plaats voor een wasmachine en een wasdroger. Zo heeft u alles voor de was bij de hand op dezelfde verdieping. Via de vlizotrap bereikt u de zolder, met een opstelling voor de installaties en volop bergruimte. De woningen zijn dus zeer compleet uitgerust. Maar ze bieden nog volop mogelijkheden om uw eigen woonideeën op maat te realiseren.

UW EIGEN STUKJE BRABANTS LAND

Genieten van de buitenlucht en de natuur begint al in uw eigen achtertuin. Die ligt op het zuiden, dus u profiteert er volop van de zon. De tuin is direct toegankelijk via de vrije achterom. U bent zo optimaal verbonden met de landelijke omgeving. U heeft bovendien een eigen buitenberging, ideaal voor het opbergen van fietsen, grasmaaier, gereedschap of andere spullen.

Woningtype S

LIGGING BINNEN DEELGEBIED FASE 4

Hieronder de exacte ligging van alle tussenwoningen in fase 4.
Klik op een woning voor meer informatie.

Impressies

Klik op een een impressie voor een grotere weergave.