De woning vinden die bij u past

20 dec. 2017
Rooise Gaard Fase 4

Maak het waar in de Rooise Gaard fase 4

Uw eigen nieuwbouwwoning aan de rand van Sint-Oedenrode, in fraaie dorpse stijl. Is dat precies úw idee van woongenot? Zie het werkelijkheid worden in de vierde fase van de Rooise Gaard. Dit is tevens de laatste uitbreiding van het project. Mis uw kans dus niet!

Diverse woningtypes en prijsklassen
In fase 4 van de Rooise Gaard bouwen we 45 fraaie woningen met een karakteristieke stijl, die mooi past bij het monumentale dorpsgezicht van Sint-Oedenrode. Met dit deelplan komen we tegemoet aan uiteenlopende woonwensen, met diverse woningtypes en prijsklassen. Of u nu starter bent op de woningmarkt, of juist op zoek bent naar een grotere, half vrijstaande woning. In fase 4 bent u thuis.

De Rooise Gaard: een gewild stukje Sint-Oedenrode
De Rooise Gaard is een prachtig gelegen buurt aan de rand van Sint-Oedenrode, grenzend aan de populaire wijk Heikant en aan de voorname Sluitappel. Fase 1 tot en met 3 van de Rooise Gaard waren razendsnel uitverkocht. Met fase 4 ontstaat nog één keer de kans om hier een markante nieuwbouwwoning te kopen. Gaat u mee een nieuwe fase in?

Ben er op tijd bij!
Wilt u weten of uw droomwoning straks in fase 4 van de Rooise Gaard staat? Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan houden we u tijdig op de hoogte van de volgende stappen in het project.

E-mail een vriend
Heeft u vrienden of familie die misschien in de Rooise Gaard willen wonen? Vergeet ze dan niet op het project te attenderen!

Woningen fase 4