Kavel 14: Villa Vreeburg

#

Kavel 14: Villa Vreeburg

Fase 2 van de Rooise Gaard was razendsnel uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling hebben we nu een unieke, extra woning aan het plan toegevoegd. Speciaal voor de liefhebbers van luxe wonen in historisch Rooise stijl. Een wel heel royale vrijstaande woning, gelegen op een prachtig hoekperceel.


Meer informatie

Woningen fase 2 (uitverkocht)

#

Beeldbepalende herenhuizen (verkocht)

Deze twee woningen horen echt thuis in Sint-Oedenrode. Het ontwerp is gebaseerd op het vroegere winkelpand van Drogisterij en Optiek Moonen aan het Kerkplein. Het originele gebouw bestaat niet meer. Maar in de Rooise Gaard herleeft het verleden met deze statige twee-onder-een-kapwoningen. De rijke detaillering en het robuuste vormenspel doen denken aan het beeldbepalende herenhuis van weleer.
#

Statige twee-onder-een-kapwoningen (verkocht)

De Gouden Leeuw is bepaald niet alledaags. De ruimte en het comfort maken van deze nieuwbouwwoningen een statement voor stijlvol woongenot. Het ontwerp, met zijn statige gevellijsten en raamornamenten, is geïnspireerd op het oorspronkelijke pand van café-zaal-hotel De Gouden Leeuw aan de Markt. Dat chique gebouw is in de loop der tijd verschillende keren aangepast. Het originele ontwerp maakt nu als twee-onder-een-kapwoningen zijn rentree in het dorp.
#

Bijzondere halfvrijstaande woningen (verkocht)

In deze halfvrijstaande luxe woningen met royale tuin is het wonen om te genieten. Van een huis dat is ontworpen en gebouwd op comfort, ruimte en uitstraling. De architectuur is op en top Roois, gebaseerd op het winkelpand annex woonhuis van de familie Van der Hagen. Inclusief authentieke kenmerken als de luiken (bij een van de twee woningen), rollagen, gestukadoorde fries en karakteristiek houtwerk. Wonen wordt hier een belevenis.
#

Karakteristieke meesterswoning (verkocht)

Een huis waar je nooit op uitgekeken raakt, in authentieke Rooise stijl. Gebaseerd op een pand dat vroeger aan de Heuvel stond: het woonhuis van bovenmeester Van de Linden, die vanaf 1916 aan het hoofd stond van de R.K. Oda-school. De nieuwbouwwoningen bieden al net zo'n eerbiedwaardige aanblik als hun historische voorganger. Rijkelijk voorzien van authentieke, ambachtelijke details. De twee-onder-een-kapwoningen zijn luxe uitgevoerd met moderne woongemakken zoals standaard een ligbad en inloopdouche.
#

Elegante herenhuizen (verkocht)

Het voorname aanzien van deze riante twee-onder-een-kapwoningen vindt zijn oorsprong in het monumentale voormalige gemeentehuis van Sint-Oedenrode aan de Markt uit 1863. Met zijn klassieke gevelornamenten en kenmerkende timpaan. Binnen treft u alle comfort en ruimte dat u van een herenhuis mag verwachten. Een verademing voor wie op zoek is naar ruimte en stijl.

Unieke tussenwoning (verkocht)

Sla de deuren open naar de tuin en geniet van het buitenleven. Vanaf hier sta je in een mum van tijd in de natuur van het Groene Woud. De Grossierderij wordt gebouwd in de stijl van het winkelpand annex woonhuis dat vroeger aan de Markt stond, op de plek waar nu de Rabobank is gevestigd. Het historische pand was van de vooraanstaande familie Van der Hagen, wiens zuivelfabriek later uitgroeide tot Nutricia. Een echt Roois boegbeeld dus!

Fase 1 is volledig uitverkocht

Woningen fase 1 (uitverkocht)

#

Vijf stoere tussenwoningen (Verkocht)

De klompenindustrie mag dan goeddeels zijn verdwenen uit Sint-Oedenrode, de kenmerkende architectuur leeft voort in deze unieke woningen, De Klompenfabriek. Echte Rooienaren herkennen in de kloeke vormen de voormalige klompenfabriek aan de Ollandseweg. Geen toeval; dat markante gebouw stond model voor het ontwerp.
#

Twee unieke hoekwoningen (verkocht)

De klompenindustrie mag dan goeddeels zijn verdwenen uit Sint-Oedenrode, de kenmerkende architectuur leeft voort in deze unieke hoekwoningen van De Klompenfabriek. Echte Rooienaren herkennen in de kloeke vormen de voormalige klompenfabriek aan de Ollandseweg. Geen toeval: dat markante gebouw stond model voor het ontwerp.
#

Statige twee-onder-een-kapwoning (verkocht)

Sint-Oedenrode is trots op zijn historische marktplein. Een van de voorname panden die dit plein zijn allure geven, is de voormalige pastorie. In de Rooise Gaard verrijzen twee twee-onder-een-kapwoningen die zijn gebaseerd op de architectuur van de chique voormalige pastoorswoning. De klassieke vorm met schilddak en rijke detaillering verraden het hoge wooncomfort van de luxe woningen.
#

Beeldbepalende herenhuizen (verkocht)

Deze twee woningen horen echt thuis in Sint-Oedenrode. Het ontwerp is gebaseerd op het vroegere winkelpand van Drogisterij en Optiek Moonen aan het Kerkplein. Het originele gebouw bestaat niet meer. Maar in de Rooise Gaard herleeft het verleden met deze statige twee-onder-een-kapwoningen. De rijke detaillering en het robuuste vormenspel doen denken aan het beeldbepalende herenhuis van weleer.